Kedvenc próbánk a Flashdancenél

Sziasztok!

Kriszti és Rita vagyunk, együtt dolgozunk Minával a Fényszínház marketingjén. Szeretnénk Veletek megosztani a Flashdance tánciskola próbáján szerzett élményeinket.
Gőzerővel folynak az előkészületek és a próbák a Fényvarázsló 2013.március 9.-i előadására. A tehetséges fiatalokból álló csoport lendülettel, jókedvvel és teljes átéléssel készül a produkcióra. Az érzés miközben néztük Őket, elrepített minket a hétköznapokból egy varázslatos világba. Tökéletes kikapcsolódás élményét nyújtja mindenkinek, aki szereti a táncot, a zenét, a különleges fényelemeket, melyek együtt jelennek meg az előadásban.fd05

A fiatalokból álló csapat lelkesedése, jó hangulata, az ütemes, pörgős zene annyira megfogott bennünket, hogy kedvünk lett volna beállni közéjük és táncra perdülni. Természetesen ez elmaradt, mivel a mi tánctudásunkat semmi esetre sem említenénk a csapat magas tudásszintjével. Helyette, ahogy ott ültünk és figyeltük őket, azon vettük észre magunkat,hogy teljesen kikapcsolódtunk, elfelejtettük a mindennapi nyűgöket. fd02Hála nekik egy pillanat alatt felfrissültünk és üdébbek voltunk, mint bármelyik reggelen, pedig este 1/2 9-kor lett vége a próbának.

Láthatóan szívüket-lelküket beleteszik a produkcióba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük