Bemutatkozás

Kortárs multimédia fény- és lézerszínház a  művészetek találkozásából

szinhazA Fényszínház egyedülálló fény-látvány élménnyel és erőteljes színpadképekkel várja nézőit, valamint mindazokat, akik hisznek a magyar kortárs tánc-, fény-  és színházművészet  létjogosultságában. A produkciókban részt vevő, a történeteket mesélő művészek a tánc, és a multimédia világából érkeztek. A történetmesélés látványos folyamatában egyedülálló módon az előadóművészekkel közösen különböző fényeffekteket, lézerszínházat, pirotechnikát, UV-fényt, optikai effektusokat, multimédiás eszközöket komponálunk össze, egy komplett produkciót így létrehozva. Előadásainkat nemcsak színházi környezetben, hanem  szabadtéren és alternatív helyszíneken is bemutatjuk, ugyanis remekül érvényesülnek a látnivalók a tágabb dimenziójú nyílt térben.

A színház, mint ünnep

A legjobb művészek kiválasztása során elsődleges szempontként  az alkotás szinhaz2szeretetét és annak messzemenően hiteles művelését igényeltük. Kiemelt célunknak tartjuk továbbá, hogy a hétköznapok szürkeségét az alkotó, értékteremtő erő jelentős ünneppé változtassa, és ennek érdekében a nézőket nemcsak elvarázsoljuk, de   alkotásainkból lelkileg nagyot merítve pozitív élményekkel is feltöltődjenek. Hisszük, hogy az alkotás öröme tényleg mindenkié: ezért produkcióinkban különböző korosztályokból érkezett alkotók számára nyújtunk megmutatkozási lehetőséget.  A színház élménye egyaránt testi és szellemi ünnep kell legyen,  ezért kérjük tiszteljék meg előadóinkat az  alkalomhoz illő ruházattal.

Szeretettel várjuk Önt, önöket következő színpadi produkciónk helyszínén, melyről bővebben a “Hírek” menüpontban tájékozódhat.