A Fényvarázsló művészei

A fényvarázsló

afenyvarazslo2015bakelit132

A fényvarázsló egy varázsló története, aki elhatározza, hogy megteremti a fényt. Misztikus lovasfenyvarazsloútján megszelídíti a természet erőit, a vízből sellőket teremt, a tűzből sárkányt, a földből életfát, a szélből főnixmadarat. A fény megteremtése nem egyszerű feladat, találkoznia kell a sárkányokkal akik a tűz erejét adják át neki, a levegő úrnőjével, hogy a villámok fényességét használhassa, és a tündérek királyával, hogy az ő bölcsességével teremthessen….

Forgatókönyv, rendező: Csömör Hermina
Zenei rendező: Gera Zoltán

Koreográfusok:
Modern táncok: Nagy Dyna (Vision Company)
Törzsi hastánc: Egri Lilla (Nadyas Tribe)
Szalay Ádám (MRD14)

Vision Company (modern táncok)

A Vision Company jelen formájában 2015 januárjában alakult meg, de a társulat tagjai már hosszú évek óta dolgoznak velem. Az elmúlt 10 év kemény munkája országos szinten kimagasló fellépéseket és bemutatkozási le10432085_830774873625563_8153779456592066873_nhetőségeket hozott. Az általunk színpadra kerülő műsorok a modern táncok világába kalandoznak, és a mai kor zenéit, stílusait felhasználva próbálják a nézőket elvarázsolni. A dinamikus és gyors mozgást próbálom ötvözni a nőies, finom bájjal és szépséggel!

 

Nadyas Tribe, a törzsi táncok szimbólumai:
A születés, a kő (kitartás), a kard (bátorság), a tükör (önismeret)Tavos Tribal
A Fényvarázsló előadása számunkra mindig szép kihívás. Különösen, mert ebben az előadásban a modern technika ötvöződik a spiritualitással és különböző stílusú táncokkal. Az előadás során látványos lézertechnika és színvonalas táncelőadás segítségével összekapcsolódik a fény fizikai jelensége annak mélyebb, szimbolikus értelmével. A NaDyas Tribe nagy örömmel teszi hozzá mindehhez a női energiákat, a bölcsességet, mely a Fényvarázslót hozzásegíti a bátorsághoz, a kitartáshoz és az önismerethez, hogy a fény győzedelmeskedjen. Szeretettel várunk mindenkit, aki kíváncsi a Fényvarázsló misztikus történetére.” Fellépők: Georgi Ildikó, Tóth Réka, Márkusfalvi-Tóth Fruzsina, Egri Lilla

a felnőtt Fényvarázsló, a fényteremtő : Szalai Ádám (MrD14) 

Music  Rythm  Dance a 14 – es szám meg maradjon az ő titka. Eredetileg  10 éve kezdett komolyabban a tánccal foglalkozni az iskolában.   Azóta is a tánc és a szórakoztatás egy bizonyos szegmensén tevékenykedik az éjszakában leginkább, de mindig keresi azlaserboy5 érdekes lehetőségeket kihívásokat ezen a területen, így került kapcsolatban a show-tánccal, a lézerfényekkel, és végül a Fényszínházzal. Autodidakta módon és némi képzés segítségével évek óta megállja helyét a színpadon a változatos felkérések között határon belül és kívül.

Az F.D.C. és  Devil Dance  társulatoknál csapatban is dolgozott. Ezek után kezdte el igazán saját műsorait kidolgozni mind koreográfiában és mind zeneszerkesztésben, jelmez tervezésben.  Fő Profilja az Electrik-Boogie és a HipHop de szívesen tanult és tanul más stílusokban is koreográfiákat.

Mottója: Az életben mindenek ritmusa van és ez visz előre mindent.

Kellék: Mindák Gergely (Prehuman Syndicat)

Számos, elsősorban látványközpontú művészeti terMindakGkülettel foglalkozunk – installáció, díszlet, festészet, színház, szobrászat, makett és látványtervezés-építés, valamint ezek különféle arányú keveredéseiből születő hibrid művek létrehozása alkotja tevékenységünk gerincét.

Jelmezek: Húros (Dóri) Annamária