Édesanya

Következő várható előadás:

Esztergom, 2019 májusában!

 

Angyalföldi Szent Mihály Templom, Édesanya című lézerfénygondolatok
1131 Budapest Babér u. 17/B.
2018. május 12.
Este 20 óra

” Édesanya ” – A szó maga a mindenség. Az élet és a szeretet forrása.
“Ki a bölcsőt ringatja – a világot igazgatja” tartja a mondás, mégis rohanó világunk lassan elfeledi őket, akik első lépéseinket kísérték a nagyvilágban óvó pillantásaikkal, védelmező ölelésükkel. Őket,  akik viselkedése meghatározza egy életre a világhoz való hozzáállásunkat, akiktől a szeretet tanuljuk, a türelmet, az odaadást, az önként nyújtott  áldozatot, életük alapköveit.

FenyszinhazEdesanyaElőadásunkban arra törekedtünk, hogy hálánkat fejezzük ki azok iránt akiket a társadalom lassan kezd méltatlanul elfeledni. Az édesanyák munkáját természetesnek és magától érthetőnek, fogyaszthatónak, és végtelen erőforrásként kezeljük. Miközben az édesanyák munkája megfizethetetlen: egy személyben pedagógusok,pszichiáterek, konyhafőnökök, és tisztasági managerek, speciális igényekhez igazítva. Azt gondoljuk, erőforrásaik végtelenek: mert ők édesanyák, miközben ők is emberek. Vannak vágyaik, lehetnek fáradtak, kimerültek lélekben és testben, és szenvednek még ha nem is látjuk, mert gondosan elrejtik szemünk elől.

Szeressük őket, akik értünk éjjel-nappal szolgálatban vannak, akik minde1509795_661765410588154_5247495906682744858_nn rezdülésünket figyelték, évtizedeket áldoztak életükből arra, hogy fejlődjünk, gyarapodjunk. Szeretetük végtelen, örömük fejlődésünk által való, kínjaik számunkra ismeretlenek. A fénnyel kísért gondolatok és hangjátékok, versek Mária gondolatait is megelevenítik, ahogy kíséri a keresztútján a fiát.

Fogadják szeretettel, és hozzák el édesanyjukat hálájuk jeleként erre az előadásra!

Alkotóink:

Forgatókönyv és rendező: Csömör Hermina
Zenei rendező: Gera Zoltán (NOX)
Lektor és próza: G. Lantos Judit
Lézer interferenciák: Balczer Sándor
Lézergrafikák: Simon András
Lézer effektek: Török András

Online jegyértékesítés: https://oneticket.hu/edesanya-1483
Jegyek a helyszínen és az előadás előtt is válthatók.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1940626989599224/

FenyszinhazEdesanya