Kapcsolat

Csömör Hermina
Mobil: +36 20 993 9368
E-mail:  info(kukac)fenyszinhaz(pont)hu

Alkotótér: Budapest, Blaha L. tér 3. Művelődési Szint

SIMON BLANKA ESZTER e.v.
Adószám
: 56362550-1-31           
Nyilvántartási szám: 55001726

Miért készült a Fényszínház?

1999 környékén kerültem bele a lézer-show-k világába, azóta hosszú idő telt el a szakmában. A lézershow készítő szakma ritka szép, nehéz, de végtelen kreatív szakma.  Az pedig akit elvarázsolt a lézerfény, nem mond le soha többé a fénysugarak imádatáról, örökre és végérvényesen “lézeressé” válik.  A műsorok végén a közönségből sugárzó rácsodálkozás öröme,  a feldördülő taps és ujjongás pedig tovább doppingolja az alkotásra…

Sokáig különböző cégeknél a kollégákkal együtt dolgozva, különböző szakmai kiállításokon járva igyekeztem minél több látványelemet megismerni és ellesni, majd néhány év elteltével saját céget alapítottam. A több ezer fő részére készített show-k amikre kollégáinkkal méltán vagyunk büszkék-  az (Aréna Classic, Százhalombattai napok, Brókernet találkozók, Francia Iparkamara 10. születésnapja a BKK-ban , ING évadnyitó bál, stb.) mind egy-egy apró lépés volt a Fényszínház megvalósítása felé.  2002 környékén fogalmazódott meg az ötlet bennem, hogy mi lenne, ha ezt a sok látványosságot egy fény- és lézerszínház formájában összegyúrva egy különleges egész estés produkcióként mutatnám be történetmeséléssel, táncosokkal, különleges fénytechnikai eszközökkel dúsítva, videodíszlettel.

A vágy titkos gyümölcse évről évre növekedett, és 2009 elején megalakult a társulat.  Kérem fogadják örömmel egy régen szunnyadó álom/terv megvalósulását, kollégáink és művészeink közel évtizedes tapasztalatait, lelkes munkáját, alkotó/teremtő szeretetét.

Csömör Hermina
alapító, tulajdonos