Pink Floyd show

LASER GENERATION – 2014 március

dsdy5245

2013. június 11. 19:30 MOM Kulturális Központ, Színházterem  1124 Budapest, Csörsz u. 18.

A Pink Floyd világából évtizedek alkotók generációi merítettek erőt és ihletet különböző művészeti témakörökben.  Generációk nőttek fel a holdbéli dallamokat hallgatva, inspirációt kapva az álmaikhoz. A Fényszínház elismert komponistái most megterveztek egy speciális produkciót, ahol élőzenével kombinált előadás tárja elénk a Pink Floyd szellemiségét lézerbe borítva . A show-ban speciális vetítéstechnikai effektusokat, UV fényt, optikai hatásokat, mobil és fix lézereket, világító jelmezeket, élőszobor performance-t használnak az alkotók a tökéletes hangulat érdekében. A zenét a Pink Floyd zenekar hazai nagyköveteinek számító csapat, a Keep Floyding zenekar biztosítja.

http://youtu.be/pO4-KMuC2us

“Néhány fiatal szemtelenül tökéletesen játszik Pink Floyd-kompozíciókat. A progresszív rock legnagyobbját jól játszani óriási dolog. Hallgatni őket pedig óriási élmény.” (Böszörményi Gergely, Periferic Records).

Az este különlegessége tehát a profi zenei élmény, valamint a szokottnál is extravagánsabb lézer látvány és merészebb színpadkép élőszobor koreográfiákkal.

Zene: Keep Floyding zenekar

Látványtervek: Csömör Hermina

Lézerek: Goldlaser

KRITIKA: http://www.zene.hu/20130618_progressziv_rockprogramkuriozum_eloben

pinkfloyd01