Anyák napi műsor forgatókönyve

Mindig nagy kíváncsiság kíséri egy premier előadás készülődését. Már nagyon sok kíváncsi kérdést kaptunk, hogy milyen lesz, lehet-e valamit róla tudni…

Itt egy kis részlet az első jelenetből: A születésből.  az Édesanya zenei rendezését Gera Zoltán készítette (NOX), az édesanya hangja pedig G.Lantos Judit lesz. Az ő kellemes hangját a Jelenések c. előadásunkból ismerhetik.

Íme:

1. Jelenet: Születés

Hang:
Megszülettél. Édes gyümölcse méhemnek, apró kicsi gyermek, csodalény. Szerettelek nagyon, bársonypuha kezecskéd, apró-gyönge lábad, gőgicsélő mosolyod. Mint fénysugár, úgy toppantál életembe: millió apró csodával érkeztél. Mosolyt, nevetést, örömet hoztál, erőt adtál és szeretetet. Végtelent.
Zene

Álmatla0437 igy szeret az istenn óráim érted áldoztam, apró mosolyodért világot forgattam. Az erőt ehhez te adtad, csodát tettél velem és végtelen erőt adtál nekem. Apró gyermekként óvtam minden léptedet.
Zene

A világ téged várt, én pedig a világnak adtalak: szépségeit mutattam, csúfságaitól óvtalak. De nem lehettem elég gondos és óvatos: hisz magad is kell tanulj, mindent meg nem adhatok. Mosollyal néztem apró bukdácsolásaid, aztán ahogy növekedtél, csendes fájó szívvel néztem veled növekvő kínjaid. Jónak születtél, de a világ nem mindig az, te mégis viselted méltósággal a gondokat. Az, hogy sokszor nem segíthetek, pusztító pokolként emészti szívemet. Az én gyönge karom a világ ellen kevés, pajzsod nem lehetek, ha a világ ellen mész. Ha én megóvlak védlek minden bajtól, saját lábra nem állhatsz majd sosem magadtól. Tettem eléd bizony sokszor korlátokat, de azért hogy beléjük kapaszkodj és úgy erősödj nagyobbra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük